Nybygger og renovering for private

Skal du bygge ny bolig, eller skal din nuværende bolig renoveres eller udvides?

'Vi har stor erfaring med at arbejde for private og vores dygtige ansatte sætter en ære i at levere et godt håndværk. Du er mere end velkommen til at tage kontakt til os, og få en snak om dit byggeprojekt. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Har du aldrig prøvet at bygge nyt, om eller til før – ja, så er der mange spørgsmål at tage stilling til.

Undersøg først og fremmest om dit projekt kræver en byggetilladelse. Det vil være tilfældet ved nybyggeri og tilbygning til eksisterende bolig. Er du i tvivl om der skal byggetilladelse til indvendig ombygning eller renovering af din bolig anbefaler vi dig at tage kontakt til din kommune, de vil kunne give dig svar.

Tag stilling til hvilke materialer du vil bygge i og med. Tag højde for i hvor høj grad det skal vedligeholdes og vær også opmærksom på om det er “hårde” materialer som skaber dårlig akustik. Vi rådgiver gerne om materialevalg, så du får det ønskede slutresultat.

Hvor lang tid tager det at bygge nyt?

Det viste projekt tog 10 måneder fra nedrivning af eksisterende stuehus til det nye hus stod indflytningsklart. Der blev i samme tidsrum lagt nyt skifer tag på eksisterende tilbygninger. Vi var ansvarlig for projektledelse af hele byggeriet og udførte støbe-, tømrer-, snedker- og tagarbejde.

De øvrige entrepriser blev udført af andre lokale håndværkere, som vi ofte har samarbejde med. Vi holdt ugentlige byggemøder med de øvrige håndværkere og bygherre. Når du ser dronefilmen vil du kunne følge “årets gang” på naturen. De sidste optagelser er dog først taget ca. 8 måneder efter indflytningen, hvor både have og terrasse i mellemtiden også er anlagt.

Huset er tegnet af Arkitec.
Projektering ved Tegnestuen Birk.

Byggeprojekter for private​

Kontakt os for et byggetilbud

Vi glæder os til at høre fra dig. Vi kan kontaktes på tlf.: +45 4047 4840 alle hverdage mellem 08.00 - 16.00. Alternativt kan du udfylde formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os i dag

Søger du et kvalitetsbevidst byggefirma til din opgave?

​Hos JT Byg er vi medlem af Dansk Byggeri og dermed også omfattet af Byg Garanti. Som medlem af Dansk Byggeri forpligter vi os til at levere et godt og solidt arbejde – selvfølgelig! Gennem den tilhørende Byg Garantiordningen er du sikret i de sjældne situationer, hvor der er behov for udbedring.

Du er velkommen til at kontakte vores byggefirma for at høre mere om vores arbejdsområder eller vores priser. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig på den opgave, som du har brug for vores hjælp til.

Professionelle byggeløsninger
​hvor kvaliteten kan ses og mærkes.

Kontakt os​

Jens Thomas Rasmussen

Telefon: +45 4091 6804

E-mail: mail@jtbyg.dk

Nikolaj  Pedersen

Telefon: +45 2511 4840
E-mail: nap@jtbyg.dk

Loui Hussak

Telefon: +45 4047 4840

E-mail: lhu@jtbyg.dk

Adresse

Agersigvej 5 6933 Kibæk

CVR nr.: 40788808​

Vores tilgang

Vi udfører tømrerarbejde, kloakering og støbearbejde, typisk som del- eller totalentreprise, altid med kundens behov i fokus gennem hele processen. Desuden yder vi gerne byggerådgivning i forhold til selve byggeriet.