Nyt tag på enhver type bygning

Få professionel hjælp til din tagudskiftning

Er det blevet tid til at få lagt et nyt tag på huset? Så hjælper vi hos JT Byg dig gerne med dit tagarbejde. Vi tilbyder taglægning for både privatpersoner, landbruget, industrien og en række øvrige erhvervskunder i blandt andet Herning, Brande, Ikast og omegn.

Vi har en høj faglig stolthed

Vi er et tømrer- og byggefirma med en høj faglig stolthed. Det gælder i alt vores arbejde, hvad enten vi skal lægge et nyt tag på dit hus eller din erhvervsbygning, eller om vi skal bygge en helt ny bygning til dig. Vi har både erfaringen og kompetencerne til at tage imod alle former for tømrer- og byggeopgaver, og vi sørger altid for, at arbejdet bliver udført i højeste kvalitet.

Hvad koster et nyt tag?

Det kan være meget forskelligt fra opgave til opgave, hvor meget det koster at få lagt et nyt tag. Vores priser afhænger blandt andet af følgende faktorer:

  • ​Materialevalg
  • Tagets udformning
  • Lokation

Der følger som regel en del andre ting med ved en tagudskiftning, som man skal have med i overvejelserne om et nyt tag. Det kan f.eks. være:

  • Underbeklædning
  • Gavlbeklædning
  • Stern
  • Tagrender
  • Ovenlys

Når vi giver et tilbud på tagrenovering, tager vi alle disse ting med i betragtning. ​

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lægning af nyt tag på lige netop din bygning. Vi hjælper dig med dit tagarbejde, uanset om det er på din hal, dit maskinhus eller dit parcelhus, og vi hjælper også gerne i forbindelse med tagrenovering og andet tagarbejde.

Har du nogle spørgsmål, eller har du brug for kyndig rådgivning og vejledning, så er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os. Vi har en høj faglig stolthed, og vi sætter en stor ære i at sikre os, at du får den rette løsning i den bedst mulige kvalitet.

Kontakt os for et byggetilbud

Vi glæder os til at høre fra dig. Vi kan kontaktes på tlf.: +45 4047 4840 alle hverdage mellem 08.00 - 16.00. Alternativt kan du udfylde formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os i dag

Søger du et kvalitetsbevidst byggefirma til din opgave?

​Hos JT Byg er vi medlem af Dansk Byggeri og dermed også omfattet af Byg Garanti. Som medlem af Dansk Byggeri forpligter vi os til at levere et godt og solidt arbejde – selvfølgelig! Gennem den tilhørende Byg Garantiordningen er du sikret i de sjældne situationer, hvor der er behov for udbedring.

Du er velkommen til at kontakte vores byggefirma for at høre mere om vores arbejdsområder eller vores priser. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig på den opgave, som du har brug for vores hjælp til.

Professionelle byggeløsninger
​hvor kvaliteten kan ses og mærkes.

Kontakt os​

Jens Thomas Rasmussen

Telefon: +45 4091 6804

E-mail: mail@jtbyg.dk

Nikolaj  Pedersen

Telefon: +45 2511 4840
E-mail: nap@jtbyg.dk

Loui Hussak

Telefon: +45 4047 4840

E-mail: lhu@jtbyg.dk

Adresse

Agersigvej 5 6933 Kibæk

CVR nr.: 40788808​

Vores tilgang

Vi udfører tømrerarbejde, kloakering og støbearbejde, typisk som del- eller totalentreprise, altid med kundens behov i fokus gennem hele processen. Desuden yder vi gerne byggerådgivning i forhold til selve byggeriet.