Kloakmester med brede kompetencer og stor erfaring

Vi udfører autoriseret kloakarbejde

Har du brug for hjælp fra en autoriseret kloakmester til kloakering, separering af regn- og spildevand eller en anden form for kloakarbejde, så står vi hos JT Byg gerne til din rådighed. Vi udfører autoriseret kloakarbejde for både private husejere, men også for en række forskellige former for erhvervskunder, herunder både for landbruget og industrien. Vi holder selv til i Kibæk, men vi kører ofte ud til opgaver i både Herning, Ikast og Brande samt i flere andre nærliggende byer.

Eksempler på hvordan vores kloakmester kan hjælpe dig

Som autoriseret kloakmester har vi både kompetencerne og erfaringen til at udføre mange forskellige kloakeringsopgaver for dig. Vi tilbyder blandt andet:

  • Kloakering
  • ​Separering af regn- og spildevand
  • ​Kloakservice.

Vi har mange års erfaring inden for området, og vi sørger for at tage hånd om myndighedsdelen af arbejdet, hvis der er behov for det, samtidig med at vi selvfølgelig sørger for, at din nye kloakering bliver godkendt.

Vi udfører selv alt relevant gravearbejde

I forbindelse med kloakarbejdet skal der typisk også udføres gravearbejde. Vi har selv alle de nødvendige maskiner til at udføre det gravearbejde, som skal udføres, for at vi kan løse vores opgave på bedst mulig vis. Vi tilbyder også vores gravearbejde som en selvstændig ydelse, hvor vi blandt andet kan hjælpe dig med alt lige fra flytning af jord og nedgravning af kabler til afrømning af jord og udgravning til byggeri.

Kontakt os i dag og hør mere om vores services og priser

Hvis du leder efter et kloakfirma, der kan varetage din opgave, og som gør det med en høj faglig stolthed, så hører vi meget gerne fra dig. Vi er en autoriseret kloakmester med brede kompetencer og stor erfaring, og vi sikrer dig et godkendt og autoriseret arbejde med alt, hvad det indebærer.

Kontakt os gerne i dag for at indhente et uforpligtende tilbud med en pris på din opgave eller for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os for et byggetilbud

Vi glæder os til at høre fra dig. Vi kan kontaktes på tlf.: +45 4047 4840 alle hverdage mellem 08.00 - 16.00. Alternativt kan du udfylde formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os i dag

Søger du et kvalitetsbevidst byggefirma til din opgave?

​Hos JT Byg er vi medlem af Dansk Byggeri og dermed også omfattet af Byg Garanti. Som medlem af Dansk Byggeri forpligter vi os til at levere et godt og solidt arbejde – selvfølgelig! Gennem den tilhørende Byg Garantiordningen er du sikret i de sjældne situationer, hvor der er behov for udbedring.

Du er velkommen til at kontakte vores byggefirma for at høre mere om vores arbejdsområder eller vores priser. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig på den opgave, som du har brug for vores hjælp til.

Professionelle byggeløsninger
​hvor kvaliteten kan ses og mærkes.

Kontakt os​

Jens Thomas Rasmussen

Telefon: +45 4091 6804

E-mail: mail@jtbyg.dk

Nikolaj  Pedersen

Telefon: +45 2511 4840
E-mail: nap@jtbyg.dk

Loui Hussak

Telefon: +45 4047 4840

E-mail: lhu@jtbyg.dk

Adresse

Agersigvej 5 6933 Kibæk

CVR nr.: 40788808​

Vores tilgang

Vi udfører tømrerarbejde, kloakering og støbearbejde, typisk som del- eller totalentreprise, altid med kundens behov i fokus gennem hele processen. Desuden yder vi gerne byggerådgivning i forhold til selve byggeriet.