Erhverv og landbrug

JT Byg har rødder i landbruget og derfor er landbrugsbyggeri en kernekompetence, og har været det siden virksomhedens start. Vi har gennem årene opført en lang række maskinhaller og stalde i det midt- og vestjyske område, ligesom vi har stor erfaring i støbning af silofundamenter og køresiloer.

JT Byg er beliggende i Kibæk, syd for Herning, men arbejder i hele landet.

Et staldbyggeri skal være en god investering og kunne give en fornuftig bundlinje. Det stiller naturligvis store krav til projekteringen og planlægningen. Vi samarbejder tæt med rådgivende ingeniører og du kan trække på vores mange års erfaring når det kommer til valg af byggemateriale.

Vi udfører dit byggeri som fag-, total- eller hovedentreprise. Uanset hvilke form for entreprise du vælger, prioriterer vi at have en tæt dialog med dig gennem hele forløbet, så du hele tiden er opdateret på byggeriets status.

Overvejelser inden du sender dit byggeprojekt i udbud

En god kemi mellem håndværkerne er vigtigt under byggeprocessen og kan være altafgørende for at dit byggeprojekt når sikkert i mål. Vi har en række gode lokale samarbejdsparter inden for murer-, el-, VVS- og malerbranchen som vi kan anbefale. Ring gerne og hør mere.

​600 m2 isoleret hal opført med træspær.

1500 m2 maskinhus, Brdr. Rasmussen.

Svinestald klar til montering af inventar.

Nyt tag og udluftning på eksisterende stald.

Ovenlysvinduer i hestestald, Billund.

Et landbrugs-byggeri set fra oven

Drone optagelse er fra et større landbrugs-byggeri på Munklindevej. Staldkapaciteten blev udvidet markant og det nye byggeri er taget i brug. Der var mange kvadratmeter tag at få lagt, men vejret var med os!

Kontakt projektleder Loui Hussak på 40 47 48 40 hvis du vil høre mere om hvad vi kan tilbyde. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Kontakt os for et byggetilbud

Vi glæder os til at høre fra dig. Vi kan kontaktes på tlf.: +45 4047 4840 alle hverdage mellem 08.00 - 16.00. Alternativt kan du udfylde formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os i dag

Søger du et kvalitetsbevidst byggefirma til din opgave?

​Hos JT Byg er vi medlem af Dansk Byggeri og dermed også omfattet af Byg Garanti. Som medlem af Dansk Byggeri forpligter vi os til at levere et godt og solidt arbejde – selvfølgelig! Gennem den tilhørende Byg Garantiordningen er du sikret i de sjældne situationer, hvor der er behov for udbedring.

Du er velkommen til at kontakte vores byggefirma for at høre mere om vores arbejdsområder eller vores priser. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig på den opgave, som du har brug for vores hjælp til.

Professionelle byggeløsninger
​hvor kvaliteten kan ses og mærkes.

Kontakt os​

Jens Thomas Rasmussen

Telefon: +45 4091 6804

E-mail: mail@jtbyg.dk

Nikolaj  Pedersen

Telefon: +45 2511 4840
E-mail: nap@jtbyg.dk

Loui Hussak

Telefon: +45 4047 4840

E-mail: lhu@jtbyg.dk

Adresse

Agersigvej 5 6933 Kibæk

CVR nr.: 40788808​

Vores tilgang

Vi udfører tømrerarbejde, kloakering og støbearbejde, typisk som del- eller totalentreprise, altid med kundens behov i fokus gennem hele processen. Desuden yder vi gerne byggerådgivning i forhold til selve byggeriet.