Kvalitetsbevidst og fleksibelt halbyggeri

Vi opfylder dine krav

Har du brug for en isoleret ridehal? En slidstærk stålhal med en robust stålspær? Eller måske en smuk hal i træ? Uanset dine halbehov er du kommet til rette sted. Hos JT Byg er vi nemlig eksperter i at skabe skræddersyede løsninger indenfor halbyggeri, og vi er dedikerede til altid at levere kvalitetsbevidste resultater.

Uanset hallens størrelse-, materiale- og isolationsvalg står vores ekspertteam altid klar til at opfylde dine unikke krav, og med vores placering i Kibæk er vi kun en kort køretur fra både Herning, Ikast og Brande.

Halbyggeri i dansk kvalitet

Her forstår vi vigtigheden af at kunne levere god dansk kvalitet, og alle vores haller er derfor designet og opført med omhyggeligt udvalgte materialer og gode håndværk.

Vi tilpasser hver af vores haller efter kundens unikke behov og ønsker, og her er der ingen begrænsninger på størrelsen. Vi er den fleksible og skræddersyede løsning på dit halbehov, hvad end du har brug for en robust stålhal eller et byggeri i træ.

Alle vores haller bliver selvfølgelig opført med samme præcision og omhu, så du kan være sikker på en kvalitetsbygning til en konkurrencedygtig pris. Her bliver hver en kvadratmeter nemlig udnyttet optimalt, så du kan få mest muligt ud af både pladsen og budgettet.

Din sparringspartner

Har du brug for en til at lytte til dine idéer, give professionel rådgivning eller komme med et skræddersyet tilbud på din perfekte hal?

Så kontakt vores firma allerede i dag og lad os diskutere dit halbyggeri, så du er sikret en hal, der opfylder alle dine forventninger. Vælg os som din pålidelige partner indenfor halbyggeri og lad os hjælpe dig med at skabe en imponerende og funktionel hal, der opfylder hver af dine behov. 

Kontakt os for et byggetilbud

Vi glæder os til at høre fra dig. Vi kan kontaktes på tlf.: +45 4047 4840 alle hverdage mellem 08.00 - 16.00. Alternativt kan du udfylde formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os i dag

Søger du et kvalitetsbevidst byggefirma til din opgave?

​Hos JT Byg er vi medlem af Dansk Byggeri og dermed også omfattet af Byg Garanti. Som medlem af Dansk Byggeri forpligter vi os til at levere et godt og solidt arbejde – selvfølgelig! Gennem den tilhørende Byg Garantiordningen er du sikret i de sjældne situationer, hvor der er behov for udbedring.

Du er velkommen til at kontakte vores byggefirma for at høre mere om vores arbejdsområder eller vores priser. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig på den opgave, som du har brug for vores hjælp til.

Professionelle byggeløsninger
​hvor kvaliteten kan ses og mærkes.

Kontakt os​

Jens Thomas Rasmussen

Telefon: +45 4091 6804

E-mail: mail@jtbyg.dk

Nikolaj  Pedersen

Telefon: +45 2511 4840
E-mail: nap@jtbyg.dk

Loui Hussak

Telefon: +45 4047 4840

E-mail: lhu@jtbyg.dk

Adresse

Agersigvej 5 6933 Kibæk

CVR nr.: 40788808​

Vores tilgang

Vi udfører tømrerarbejde, kloakering og støbearbejde, typisk som del- eller totalentreprise, altid med kundens behov i fokus gennem hele processen. Desuden yder vi gerne byggerådgivning i forhold til selve byggeriet.